Bolderslev Kagen

I forbindelse med lokalrådets generalforsamling 4. februar 2017 var Jette Gad på besøg som gæstetaler. I den forbindelse blev opskriften på Bolderslev Kagen præsenteret.
 
Jette Gad, som deltog i bage konkurrencen i TV i efteråret 2016, har udviklet en Bolderslev Kage. Bolderslev Lokalråd fik lavet aftale med Jette Gad om komme med et indlæg under den årlige generalforsamling – og i samme ombæring blev ideen med en Bolderslev Kage skabt. 
 
At Bolderslev nu har sin egen kage er med til at synliggøre Bolderslev – og samtidig har vi et minde om årets generalforsamling i form af en kage.
 
Ikke kun kagen var et krydderi til generalforsamlingen, men også Jette Gads indlæg fra deltagelse i bage konkurrencen var et ekstra krydderi i seancen. De mange anekdoter og fortællinger om hele rejsen fra seer til deltager var meget interessant. Deltagerne var tryllebundet og spørgelysten var stor efterfølgende.
 
Jette Gads beskrivelse af kagen, som relateres til Bolderslev, er ”Krydret og sød – og alligevel let”. Dette illustrerer meget fint, at vi er forskellige i Bolderslev – krydret. Og vi er flinke og rare ved hinanden – sød. Samtidig er vi positive og ser muligheder – og alligevel let. Med denne fortolkning håber vi alle vil få fornøjelse af kagen, opskriften angivet nedenfor
 
På lokalrådets vegne
Henning Frisk