Invitation til debatmøde

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.30 i Bolderslev Fritidscenter

Bolderslev Lokalråd inviterer samtlige foreninger sammen med KIS fra Aabenraa Kommune til en drøftelse af vedligeholdelse af ikke kommunale grønne områder i Bolderslev Skoledistrikt.

Skulle du ikke være medlem af en forening, og alligevel sidde inde med nogle gode råd/ideer er du selvfølgelig også velkommen.

Nu er foråret godt på vej og vi går en tid i møde, hvor græsset skal slås, grene skal klippes og ukrudtet fjernes og nogle steder trænger træværket til maling.
Lokalrådet ser gerne at Bolderslev Skoledistrikt fremstår som et pænt, rent og imødekommende lokalsamfund. Kommunen har ikke ressourcer til at imødekomme vores behov. Derfor har jeg på lokalrådets vegne henvendt mig til KIS.

KIS vil gerne være behjælpelig, så vidt det kan lade sig gøre, og vi opfordres derfor til at indkalde til møde med alle foreninger, så vi sammen med KIS kan finde ud af, hvad det helt præcis er vi har brug for hjælp til.

Jeg håber meget at du/din forening er interesseret, så vi kan dokumentere et behov for en ”fast” hjælp fra KIS.

Har du/din forening ikke mulighed for at deltage med en repræsentant, vil jeg meget gerne høre fra dig alligevel. Beskriv opgaven, hvor, hvor ofte osv. og send det på en mail inden 10.5.

Håber på respons fra alle inviterede også selvom i allerede har en aftale med KIS.

På Lokalrådets vegne

Asta Danielsen
2139 2104
adan@bbsyd.dk